Miért veszélyes, ha nem megfelelő intim kozmetikumokat használsz?

  • Milyen összefüggés van a gombás megbetegedések és a káros intim készítmények között?
  • Tudtad, hogy a természetes sav-bázis egyensúly megborítása miatt elszaporodhatnak a káros baktériumok, így az intim mosakodók többet ártanak, mint használnak?
  • Tudtad, hogy az óvszer ugyan megvéd a nem kívánt terhességtől, de hüvelyproblémákat okozhat?

Tudd meg, milyen anyagok borítják fel a természetes egyensúlyt az intim zónákban!

Szeretnék többet tudni, kérem a tanulmányt!
Itt találkozhattál már velem:
Semmi szükség az intim lemosókra, mert azok teszik tönkre többek között a nyálkahártyát! Biztosan közrejátszik a problémában, sok olyan esetről hallottunk már, hogy valaki abbahagyta az intim lemosó használatát, és megszűntek a problémái.

- Bakos Veronika
Egy egészséges nőnek nincsen szüksége külön intim mosakodóra. Ez is csak egy reklámfogás, egy újabb trükk, hogy még valamit el tudjanak nekünk adni a gyártók! Az intim mosakodók általában drágák, szintetikusak, illatanyagokkal telik, és a ph-juk sem feltétlenül passzol - tehát tökéletesen alkalmasak arra, hogy megborítsuk velük a természetes, normál hüvelyflóránkat.

- Plutó
Már egy hónapja rendeltem, de csak most vettem a bátorságot, hogy kipróbáljam (először Férjen:). Mindent eltávolított, és kevésbé fájdalmas, mint a hagyományos gyanták. Az már csak hab a tortán, hogy vízzel lemosható. :D Nálunk mindig lesz itthon. Nagyon megéri az árát!

- zsukora az Acorelle természetes cukorgyantájáról