Unod már a hangzatos reklámszövegeket a mindentudó dezodorokról?

  • Tudtad, hogy az egészséges ember izzadsága önmagában szagtalan-színtelen, csupán a szervezetben található méreganyagoknak köszönhető, hogy valaki büdöset vagy színeset izzad?
  • Tudtad, hogy a dezodorok nagy részével a természetes méregtelenítési folyamatot gátlod?
  • Tényleg azt gondolod, hogy jó ötlet aluminium sókkal eltömíteni az izzadásért felelős bőrfelületeidet?

Ismerd meg a dezodorok hatásait!

Szeretnék többet tudni, kérem a tanulmányt!
Itt találkozhattál már velem:
Ez az első bio deom, és az első naptól tökéletes! Semmi hátrányát nem tapasztalom, a pumpa tökéletesen működik, az illat nagyon diszkrét, ezt az illatot én "tisztaság" illatnak nevezném, enyhe gyógynövényes illat. Nálam egész nap kiállta a próbát.

- Softly a Biola zsályás dezodorjáról
Korábban többféle dezodort is kipróbáltam a bionom kínálatából, de a pálmát ez a dezodor viszi el. Tényleg elég belőle 2-3 fújás, és egész nap friss marad az ember, még a nyári melegben is. Javára legyen írva, hogy aloe alapban vannak az összetevők, tehát egyáltalán nem csípi még az érzékeny bőrt sem.

- Betty a Wise Tree dezodorjáról
A dezodor alkalmazása lehetőséget biztosít arra, hogy elkerüljék az alumínium sókat tartalmazó, dezodoráló hatású készítmények használatát. Különös tekintettel a kismamákra, és az immunrendszerük terhelését csökkenteni kívánó emberekre. Környezetbarát, hajtógáz-mentes, pumpás aerosol formájú kiszerelése csökkenti a környezetterhelést is.

- a Bionom.hu csapata a Biola Ever*Young dezodorról