Smink

Sminktippek gyorsan, egyszerűen

Az ünnepek alatt odafigyelsz minden apró részletre. Legyen szép a lakásod, egészséges ételek, italok kerüljenek az asztalra, a kozmetikumaid is biztosan természetesek. Igen ám, de itt jön egy kis mumus! A végén szeretne mindenki szép lenni. Telis-tele van a nesszeszered sminkekkel, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá. Megmutatok ma neked néhány gyakorlati tanácsot, hogy minél egyszerűbben trendi sminkeket készíthess bionom módra, legyen az akár egy naturális smink vagy party smink.

Szilveszteri sminktippek

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (16 votes)

A smink adja a nő önbizalmát?

Eléggé elképedve olvastam a felmérés eredményét, amit 3000 brit nő megkérdezésével készítettek a sminkelési szokásokról. Én soha nem voltam egy nagy sminkelő hétköznapokon, azon egyszerű okból kifolyólag, hogy nem tartom praktikusnak. Sok időt elvesz, macerás, drága, elkenődik, stb. Soha nem gondoltam volna viszont, hogy valakinek a festék ennyire fontos lehet...

3000 brit nő megkérdezésével készítettek egy felmérést a Superdrug nevű cég számára a hölgyek sminkelési szokásairól. Rengeteg nő számára egy szürke hétköznap sem képzelhető el valamennyi festék nélkül, hát még egy fontosabb alkalom, például egy randi. A kutatás abból a tételmondatból indult ki, hogy “a smink önbizalmat ad a nőknek, mert el lehet vele tüntetni a zavarba ejtő szépséghibákat. Főleg egy új barát előtt hasznos ez, akinél az adott hölgy be szeretne vágódni”. A kutatás persze be is bizonyította, hogy ezzel milyen sokan egyetértenek.

Forrás: 
http://velvet.hu/blogok/randi/2011/01/16/a_szexnel_is_intimebb_dolog_egy_nonek_smink_nelkul_mutatkozni/
4.666665
Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (3 votes)

Mérgező smink- Óh hiúság te DRÁGA!

Újra bebizonyosodott, hogy a szépségért bizony szenvedni kell... de megéri? Természetesen szigorúan márkanevek nélküli cikk, de ezen nem csodálkozunk. A többszörös gyilkosok arcát is kitakarják a tévében, újságokban, mert NEKI vannak személyiségi jogai...az áldozatnak ugye nem volt... Ebben a cikkben, a  hiúság oltárán áldozók gondolatait próbálják ébreszteni.


Bőrmérgezés 3 lépésben - Szemfesték, rúzs, alapozó

A szépségnek ára van. De nem mindegy, hogy a pénzed, vagy az egészséged megy rá. Óvd bőröd, és figyeld az összetevőket!

Az ember hajlamos azt gondolni, ha van is némi testidegen anyag a sminkekben, az olyan kis mennyiség, és olyan kis felülettel érintkezik, hogy nem okozhat gondot. Különben is, rég megtanultuk már, hogy a szépségért szenvedni kell.

Forrás: 
http://www.femina.hu/szepseg/mergezo_smink
4.636365
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (11 votes)

Veszélyes anyagokat találtak ajakrúzsokban

Kritikus összetevőket találtak német terméktesztelők különböző ajakrúzsokban. A legijesztőbb a dologban, hogy egy rákkeltő hírében álló anyag is volt közöttük.

Forrás: 
http://tudatosvasarlo.hu/cikk/veszelyes-anyagokat-talaltak-ajakruzsokban
4.25
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (4 votes)

Miért tartunk vonzónak egy másik embert?

A férfiak a szimmetrikus arcot keresik és sokkal többre értékelik a szemfestéket, mint a rúzst, a nők viszont a menstruációs ciklusuk is befolyásolja a párválasztásban. Egy alapigazságot azonban ismét kimondtak a kutatók: az ellentétek vonzzák egymás.

Forrás: 
http://inforadio.hu/hir/eletmod/bulvar/hir-225233
4.666665
Értékelés: Nincs Átlag: 4.7 (3 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel