A látás és az egészség

LátásjavításElőször is köszönetet szeretnék mondani Antal Valinak, hogy ennyi komoly jótanáccsal lát el minket. Soha nem látott méreteket öltöttek az életünkbe észrevétlenül beszivárogtatott vegyszerek, amiket nem győzünk kiiktatni, és nem is biztos, hogy maradéktalanul lehetséges.

Egyre több beteg ember van, egyre több látásromlásról hallunk, de ez már fiatal korban is így van. Olvasván a sok hozzászólást, egyikben sem említik a technika rohamos fejlődését, mint a legtöbb betegség forrását. A vegyszermentes életmód nagyon sok gyógyulást hozhat számunkra, de arról senki nem beszél, hogy a folyamatos mikrohullámú sugárzásnak kitett szervezet (mobiltelefon, wifi) nem lesz képes meggyógyulni csupán az egészséges életmódtól. Ez korábban, amíg nem terjedt el ennyire a wifi és mobiltelefon, addig még nagyon jól működött.

Természetesen, ha vegyszerek nélkül egészségesen élünk, akkor sokkal ellenállóbb lesz szervezetünk az ilyen hatásokkal szemben is. Tehát ezt mindenkinek javaslom az orvosi kezelések helyett. Én nyíltan merem vállalni, hogy nem láttam még olyan orvosi kezelést, ami meggyógyította volna az embereket, mert kizárólag tüneti kezelést alkalmaznak a műanyag gyógyszerekkel, aminek beláthatatlan következményei vannak. Viszont Antal Vali módszerével már többen meggyógyultak, talpon maradtak. De, ha nem vesszük figyelembe a kis "okos" telefonunk által mért terhelés nagyságát, amit az emberi szervezet még nem képes kivédeni, akkor ne csodálkozzunk, hogy nincs esélyünk kigyógyulni a magas vérnyomásból, a látásproblémákból, a szívproblémákból és lehetne még sorolni tovább.

Két és fél évi mobiltelefon használat után majdnem teljesen megvakultam a jobb szememre. Már bizonyított tény, hogy attól történt. A megfelelő védelem mellett rengeteg látásjavító dolgot próbáltam, de nem sok eredménnyel. Viszont ennyire összeszedett és főként közzétett látásjavító kúra módszerrel sehol nem találkoztam. Ezért nekilátok, kipróbálom, mert úgy érzem változást hozhat. Ha csak pár százalék javulást érek el, kezet fogok csókolni Antal Valinak, hogy ezt közzétette. Előre is köszönöm.

Ha valaki kételkedik az elektroszmoggal kapcsolatos szavaimban, akkor javaslom, hogy a közismert YouTube-n keresse meg a 2013-ban megjelent 5 részes filmet: Elektrosokk címen.

Mindenkinek jó egészséget!

Farkas Judith

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Hozzászólások

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel