HPV gyógyulás

Sziasztok!

Egy évvel ezelőtt én is megfertőzödtem a HPV-Condylomával. Először mit sem sejtve, nem tudtam mivel állok szemben, bőrgyógyászhoz fordultam, hogy választ kapjak, milyen "jelenségekkel" fertőződtem meg. Sokáig halogattam az orvoshoz fordulást. Előtte interneten kutattam, mi is lehet a problémám odalent. Amikor már orvoshoz mentem, tisztában voltam a betegségemmel.

HPV

Kaptam Isoprinosint, Condyline oldatot, és ezzel kezelgettem egy ideig magam. A bőrgyógyászom felhívta a figyelmemet, hogy menjek el nőgyógyászhoz, utána kell járni, hogy terjedt-e feljebb is a fertőzés. Az Isoprinosin nagyon nem tett jót nekem, talán még betegebb lettem, mint előtte voltam. Közben elmentem nőgyógyászhoz, aki már a halálomra akart fekészíteni. Nagyon megijesztett, mindeközben még a citológiát sem tudta levenni, mert akkor egy gombás fertőzés is megtámadott, először abból kellett kigyógyulnom.

Miután távoztam az orvostól, eldöntöttem, hogy egyedül fogok megbírkózni a HPV-vel. Elhatároztam, én győzök, és nem a betegség. Kutattam tovább, hogy mivel lehet legyőzni ezt a betegséget. Ez persze az immunerősítés. Elkezdtem Grapefruitmag-cseppet, Propolisz cseppet szedni. Nem hoztak változást. Aztán később már marokszámra szedtem a 1000 mg-os C-vitaminokat. Ezek sem hoztak jelentősebb változást. Rátaláltam erre az oldara, ahol sok gyógyulásról olvastam. Elkeztem szedni a béta-glükánt, Emóciót, Huminiqumot. Mellette nem hagytam el a Grapefruit-cseppet továbbra sem, mint belsőleg mint külsőleg egyaránt használtam. A szemölcsök hol eltűntek, hol előjöttek. Nagyon sokat számít a lelki állapot.

És február hónapban úgy döntöttem, elemegyek egy másik nőgyógyászhoz. Féltem, de kíváncsi voltam az állapotomra. Levette a citológiát, megvizsgált, és annyit mondott hogy ő nem lenne abban olyan biztos hogy nekem HPV-m van. Az eredmény ezt vissza is igazolta, P2-s lett. 

Én hiszem azt, hogy ezek a termékek, amiket fogyasztottam kigyógyítottak ebből a betegségből. Továbbra sem szándékozom őket - legfőképp a béta-glükánt - elhagyni. Amióta ezt szedem, azóta nem volt komolyabb megfázásom sem.

Viszont azt nem hagyhatom ki, hogy amellett, hogy ezeket a vitaminokat használtam, folyamatosan agykontrolloztam, hogy egészséges vagyok.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Hozzászólások

HPV vírusra jó az Emóció?

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy az Emóció alkalmas lehet e vírusfertőzés esetén?

HPV vírust mutattak ki alacsony számban és immunerősítést javasolt a doki. Van egy 3 hónapos kisbabám ezért nem is szedhetek akármit. Ha jól tudom az Emóciót lehet ilyenkor, csak a kérdés, hogy jó e? És mi az amit még lehet ilyenkor szedni vagy inni immunerősítésre?

Köszönöm szépen a segítséget!

Értékelés: Nincs
B.Kinga's picture

Szoptatás alatt immuntámogatás

Szia Csilla!

Az Emóció iható bátran szoptatás alatt, sőt a pici babádnak is kínálhatod!

A HPV elleni kiegészítő kezelés lényeges része az immunrendszer kellő támogatása! Mivel az  immunrendszerünk jelentős részét (akár 80%-ot is!) a bélflóránk alkotja, igen fontos "feladat" a bélflóra rendezése, regenerálása szimbiotikus készítményekkel. Ehhez tökéletes választás az Emóció, ami emellett gazdag antioxidáns forrrás is! A napi szintű omega3 és K2-D3 vitaminok bevitele szintúgy alapvetőek az immunrendszer, valamint az egész szervezet megfelelő működése érdekében, szoptatás alatt pedig ez az igény jelentősen megnövekszik! Szoptatás alatt különösen lényeges a vitaminok-, ásványi anyagok biztosítása is!

Az immunrendszer támogatásának egyik hatékony módja a béta-glükánok fogyasztása. A béta-glükánok kedvező hatásairól bővebben ebben a cikkben olvashatsz! A tiszta Cordyceps szoptatás alatt is szedhető, segíti a gyulladásos folyamatok és a vírusfertőzések leküzdését, esetedben BioConnect kapszulával kombinálva javasolnám!

Lady Vita hüvelykúp helyileg támogatja a folyamatot. A kúpkúra után a hüvelyflóra rendezése szintén nagyon lényeges, erre már sokféle tejsavbaktérium tartalmú készítmény (hüvelytabletta) található, akár  Emóciós irrigálást is alkalmazhatsz!

A helyes életmód és táplálkozás minden gyógyulási folyamat mozgatórugója! Fennálló gyulladások, komolyabb betegségek esetén javallott a teljes glutén- és tejtermék mentes étkezés, az édesítők teljes elhagyása (stevia levél és csicsóka sűrítmény mértékletes fogyasztásán kívül), az állati fehérje bevitelének felfüggesztése! 

Érdemes Vali cikkét elolvasni, és átbogarászni az alatta lévő hozzászólásokat is! 

Lelki jóllét nélkül nincs testi jóllét sem, vagyis a lelki táplálék testünk jóllakatását is szolgálja. A gyógyuláshoz elengedhetetlen foglalkozni a lelkünkkel, az érzéseinkkel is, ha lesz rá időd, lehetőséged a pici mellett, akkor ebben egy jó kineziológus, egy megfelelő szakemberrel végzett családállítás nagy segítséget jelenthet!

Ez a hozzászólás szintén segítségedre lehet, kérlek, ezt is olvasd el!

A válaszomban található termékeket mind szedheted, használhatod szoptatás alatt is!

Csupa szépet kívánok nektek!

Értékelés: Nincs

Műtét utáni regenerálódás

Kedves Csapat!

Szeretném segítségeteket kérni egy méhszájseb műtét utáni regenerálódáshoz. A Bionom webáruházban szoktam vásárolni és folyamatosan próbálok áttérni a bionom életmódra helyes étkezéssel, termékeitekkel, hasznos tanácsaitokkal. Kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnám mielőbb rendbehozni a műtét utáni heget és későbbiekben fenntartani a normális hüvelyflórát, hogy ne kerüljön ismét sor egy ilyen beavatkozásra. Amiket használok most és műtét előtt is használtam azok a következők: Emóció, Huminiqum, Vadon Gyöngye váltva a Organic Force elixírrel, Halolaj, napi egy evőkanál virágpor, D3 vitamin, Spirulina algapor, Grape Vital csepp, Cickafark tea. Ez az én egyéni összeállításom belsőleg, viszont azt nem tudom szabad e most irrigálni, ha igen, mivel és milyen gyakran?

Hálásan köszönöm válaszotokat!

További sok sikert kívánok a munkátokhoz! :)

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
B.Kinga's picture

Méhszájseb műtét utáni támogatás

Kedves bglory!

Nagyon köszönjük a kedves soraidat!!!

Remélem nem késő még a válasz és szépen, gondmentesen gyógyulsz a műtéted után!

Átmozgattam a hozzászólásodat a fenti történet alá, érdemes elolvasni, irányt és támogatást adhat a továbbiakhoz!

A műtét után néhány hétig nem szabad irrigálni, ülőfürdőzni sem.

A gyógyulást ebben az esetben elsősorban belülről tudod megtámogatni.

Mivel az  immunrendszerünk jelentős részét (akár 80%-ot is!) a bélflóránk alkotja, igen fontos "feladat" a bélflóra támogatása szimbiotikus készítményekkel. Ehhez tökéletes választás az Emóció, ami emellett gazdag antioxidáns forrás is! Az antioxidánsok fogyasztása szintén elengedhetetlen az immunrendszer megerősítéséhez, a betegségek, rosszindulatú elváltozások megelőzéséhez. A napi szintű omega-3 és K2-D3 vitaminok bevitele szintúgy alapvetőek az immunrendszer, valamint az egész szervezet megfelelő működése érdekében! Komplex vitamin- és ásványi anyag forrásnak a Vadon gyöngye, a bio algák  és a Huminiqum remek választások!

Az immunrendszer támogatásának egyik hatékony módja a béta-glükánok fogyasztása. A béta-glükánok kedvező hatásairól bővebben ebben a cikkben olvashatsz! Esetedben én az Immune Assist Critical Care készítmény szedésést, majd a Tiszta Cordyceps-et javasolnám.

A Nyírfanedv fogyasztásával is támogathatod a regenerációt!

A helyes életmód és táplálkozás minden gyógyulási folyamat mozgatórugója! Fennálló gyulladások, komolyabb betegségek esetén javallott legalább egy időre a glutén- és állati tejtermék mentes étkezés, az édesítők elhagyása (stevia levél és csicsóka sűrítmény mértékletes fogyasztásán kívül), az állati fehérje bevitelének méréséklése és a hisztaminszegény táplálkozás, ezekkel mind támogathatod a gyógyulási folyamatot!

Lelki jóllét nélkül nincs testi jóllét sem, vagyis a lelki táplálék testünk jóllakatását is szolgálja. A lelki törések, hiányok, válságok általában megmutatják magukat testi tünetekkel is. Ha valaki nem reagál a testi vészjelzésekre, nem rak rendet a lelkében, a tünetekből sajnos sok esetben betegségek fejlődnek ki. A gyógyuláshoz elengedhetetlen foglalkozni a lelkünkkel, az érzéseinkkel, ebben egy jó kineziológus, egy megfelelő szakemberrel végzett családállítás nagy segítséget jelenthet!

A méhnyak az otthonhoz, a családhoz, az ezekkel kapcsolatos helyzetekhez köthető.  "Vajon félek attól, hogy saját otthonomban ugyanazt a kudarcot élem meg, amelyet abban a családban éltem meg, ahol felnőttem? (...) Elfogadom, hogy mostantól más szemmel tekintek a saját otthonomra!" (Jacques Martel Lelki eredetű betegségek lexikona)

Petra történetét olvastad? Nagyon sokat segíthet a saját megoldásod felkutatásában is! 

A gyógyteákat, így a cickafarkot is csupán kúraszerűen ajánlott fogyasztani! 

A hüvelyflóra rendezése szintén nagyon lényeges, ahogy te is írod, erre már sokféle tejsavbaktérium tartalmú készítmény (hüvelytabletta) található. Később, mikor már engedélyezett az irrigálás (ennek pontos idejét a kezelőorvosod fogja tudni megmondani a kontroll után), akkor Emóciót is használhatsz erre a célra!

Kérlek, olvasd el ezt a hozzászólást is, pontosabban az abban található linkelt tartalmakat, sok hasznos információt találhatsz azokban is!

Mielőbbi, jó egészséget kívánok neked! 


Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel