A kezdet nem mindig olyan nehéz!

Kedves Vali!

Írtad, hogy számos támadás ér minket, az egészséges és tudatos táplálkozást követőket. Nagyon örülök a munkásságodnak, a természetességednek, és a ripotjaidat hallva is egyre szimpatikusabb vagy a számomra. Az átállás nekünk sem volt könnyű, de ésszel és rendszeres tanulással, türelemmel, a családi kiadások figyelembe vételével igen is könnyen megoldható.

Életmódváltás

Ma vettem életemben először tápióka kemenyítőt, mert egy piskóta receptet kaptam, amiben ez állt, 547 Ft 500 g. Úgy gondoltam, a tojás nélküli piskótába megéri. A kókusztej helyett lehet zabtejet is használni, fillérekbe kerül az otthoni előállítása. A rizstej elkészítése nekem macerás, úgyhogy azt kihagyom, és szintén zabtejjel helyettesítem. A rizsből inkább növényi tejfölt készítek, azt a főételekhez használom.

Szóval osztok-szorzok én is, hónapokig adminisztráltam a bevételt-kiadást. Nem költök többet az egeszséges étrendünkkel, mint az ezelőtti egészségtelen táplákozasunk idején.

Most már könnyedén átalakítok egy receptet, ha túl drága vagy épp nincs otthon a megadott alapanyagból, ill. egészségtelen hozzávalók helyett egészségesre cserélem ki a repertoárt.

Úgy érzem, életem végéig fogom ezt tanulni férjemmel, és azon vagyunk, hogy gyermekeink és leendő unokáink mindezt magukévá tegyék, és ők is kövessék majd a példánkat. Számunkra nem kihívás, hanem a világ legtermészetesebb dolga egészségesnek tudni a szeretteinket, családunkat.

Ezúton is kívánunk Neked és minden egyes Követődnek sok sikert és kitartást!

Scheller Margit es Wolfgang

Bécs, Ásványráró

4.333335
Értékelés: Nincs Átlag: 4.3 (6 votes)

Hozzászólások

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel