Miért nem szabad kihagyni a méregtelenítő tábort?

Sziasztok!

Szeretném megtörni a statisztikát, és az eddigi 2 férfi szemmel leírt tábor élményt kiegészíteném egy női verzióval!  

Az én életemben jelentős esemény volt az, hogy részt vehettem a tavalyi táborban, több szempontból is. Ezeket a szempontokat, tapasztalatokat, és az élményeimet szeretném megosztani azokkal, akik most gondolkodnak azon, hogy részt vegyenek-e az idei táborban.

lebojttabor

Szerintem a legtöbben attól tarthatnak, amitől én például nagyon féltem, hogy egyáltalán ki fogom-e bírni a 10 napos lébőjtöt, amiből 8 nap csak folyadékot iszunk? Tudni kell rólam, hogy én már gyümölcsnapot sem tudtam soha tartani, mert estére már rohantam a hűtőhöz. Szóval a jó hír az, hogy annyira tele van az ember a táborban kapott sok folyadékkal, hogy eszébe sem jut éhesnek lennie.  A rágás és az ízek tényleg hiányoznak kicsit, de Valiék annyira lekötik az ember figyelmét a sok jó programmal, hogy már csak ezért sincs idő agyalni azon, hogy enni kellene valamit.  Egyik pozitív velejárója a léböjtnek, amit megfigyeltem, hogy megtanulja az ember megbecsülni a legkisebb falatot is. A nap fénypontjai voltak a délben kapott "leves", hiszen mégiscsak valami meleget ehettünk megterített asztalnál, valamint a délutáni meggyes csicsóka csoda, amit mindenki nagyon jóízűen majszolt és olyan lassan, ahogy csak lehetett.

Az is meglepő volt számomra, hogy nem voltam fáradt, sőt, energikus lettem. Mi sem mutatta ezt számomra jobban, mint az, hogy a (nekem nagyon nagyon) korán reggel tartott Shang-gungra mindig fel tudtam kelni.  

Napközben sem voltam fáradt és nagyon jól estek a túrázások, strandolások és a sok izgalmas programon való részvétel.

A tábor helyszíne pedig egyszerűen mesés! Már csak ezért megéri elmenni a táborban, mert olyan panorámája van a Szeremley birtoknak a Balatonra, hogy az ember le sem tudja venni róla a szemét. Ilyen kilátást nézve bármilyen zöldséglét meg lehet inni!  

 

Miért is írtam, hogy nem szabad kihagyni ezt a tábort?

Az én tapasztalataim, élményeim:

  • Megtanultam mindent a Bionom táplálkozásról, életmódról
  • Személyesen megismerhettem Antal Valit és csapatát, na meg a főbb táplálék kiegészítők megalkotóit, valamint az ő nézeteiket, tapasztalataikat, amikből nagyon sokat tanultam!  Örülök, hogy már egy arc is társul a nevek, vagy például a Huminiqum, az Emóció,  a D3 vitamin mellé.
  • Elkezdődött a méregtelenítés nem csak a testemben, hanem az elmémben és a lelkemben is. Például nagyon érdekes, de kb. a 7., 8. naptól a tekintetem valahogy "kitisztult", élettelibb lett.  Tényleg! Furcsa belenézni a tükörbe, mert mintha egy kicsit valaki más nézne vissza rád. (Aki nem hiszi járjon utána! :) )
  • Nagyon jó barátokra leltem a táborban, akikkel a mai napig tartjuk a kapcsolatot és szervezzük a közös programokat. Nagyon tetszett, hogy hasonló hozzáállásúak és tudásúak voltak a táborban résztvevők, mint én, így itt mindenkivel tudtam beszélgetni nem csak a méregtelenítés hatásairól, hanem az élet nagy dolgairól is.
  • Nagyon büszke voltam és vagyok arra, hogy sikerült végigcsinálom a léböjt tábort, ez egy olyan emlék, érzés, amihez vissza lehet nyúlni, hogy igen, ezt is megcsinálnam!
  • Bár nem célja, de nagyon pozitív velejárója volt, hogy a méreganyagok kiürülésével sokat karcsúsodtam és onnan is lementek a párnácskák, ahonnan előtte sose sikerült letornáznom.
  • A tábor után elkezdtem többet főzni és odafigyelni arra, hogy mit viszünk be a szervezetünkbe, és milyen kozmetikumokat használunk. A jó példa pedig ragadós, nagyon örülök annak, hogy mostanra a fél család és fél baráti kör elkezdtett egy-két dolgot változtatni az élete valamely területén a hatásomra. Bár nem keveset "kampányolok" ezügyben (azért csak finoman, természetesen), nagyon sokat hallgatták tőlem a különböző infókat közvetlenül a tábor után. Az érdeklődőbbeknek még azt a kis füzetet is felolvastam, amit teleírtam a hasznos tudnivalókkal a tábor során.  
  • Azóta tudom, hogy ha valamilyen betegség felüti a fejét, azt hogyan tudom először bionom úton kezelni, javítani vagy megszűntetni. Sőt, megelőzni!

Tehát én már elindultam a bionommá válás útján (amiről kb 1 éve még mit sem tudtam), és szépen haladok, haladunk, bár még van hova fejlődni, van mit tanulni.

De ezt a nyári élményt nagy kár lett volna kihagyni, az biztos!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Hozzászólások

Antal Vali's picture

Annyira jó olvasni ezeket a léböjtös beszámolókat!

Ilyenkor mindig elérzékenyülök - bármennyire is keménynek tűnök kifelé - hogy ezek szerint szerint nem hiába dolgozunk...

Köszönöm a beszámolót!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel