Útkeresés

Sziasztok!

Egy útkereső vagyok az út elején. Több éve cukorbeteg , eddig gyógyszeresen kezelt, de diétát tartó ember. Tudtam, hogy valamit nem csinálok jól, hiszen a túlsúlyomtól sehogy sem sikerült megszabadulnom. Sajnos januárban hasnyálmirigygyulladást kaptam, azóta pedig inzulint kell adnom a cukromra. A laboreredményeim nem túl jók, és a vérzsír magas.

Útkeresés

Az eddigi zavart a sok diétával kapcsolatban a most olvasott oldalak - úgy érzem - kicsit tisztították. A cukordiéta miatt gondolom eltolódott a táplálkozásom rossz irányba. Még sokat kell tanulnom. De megéri, hisz a gyermekem nem járná végig ezt az utat, mivel látom hogy a génjei az enyémhez hasonlóak. Félre ne értsétek, nem szeretném ráfogni a génekre, hisz tudom, hogy az életmóddal változtathatok sok mindenen. De azért úgy gondolom, hogy amikor egy családban halmozottan van jelen anyagcserezavar és még a helytelen táplálkozást is a családtól tanuljuk és adjuk tovább, akkor ez egy ördögi kör.

Örülök, hogy rátok találtam és tudom, hogy innen sok hasznos információt, tanácsot kaphatok. A többi pedig rajtam múlik. Elszántság, erő, kitartás, türelem remélem hű társaim lesznek a hosszú úton. Köszönöm a lehetőséget. 

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Hozzászólások

Sok sikert és kitartást

Sok sikert és kitartást kívánok! Jó helyen jársz!

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel