Szívprobléma

Vitamin bombák

Régen a kutatók már pontosan tudták: a skorbutnál és a beriberinél hiányzott valami. Manapság könnyelműen bánunk velük: az ásványi anyagokkal, a nyomelemekkel és a vitaminokkal. Ezekre az embernek mindenekelőtt azért van szüksége, hogy élhessen - ezt manapság minden gyerek tudja.

Forrás: 
Hunza.hu
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (2 votes)

Táplálékkiegészítők: szedik is, ajánlják is, pedig tudják, hogy hiba

Az egészségügyi ellátásban dolgozók maguk is gyakran vásárolnak táplálékkiegészítő készítményeket vagy multivitaminokat, melyeknek hatásosságát nem bizonyították, használatuk veszélyeire viszont rendszeresen érkeznek bejelentések. Az elgondolkoztató vizsgálat eredményeit a Nutrition Journal közölte.

0
Értékelés: Nincs

A koleszterinmítosz

Hogyan vezeti a koleszterinbiznisz az orránál fogva a világot?
 
Vagy harminc éve életünket minden szinten átszövi a koleszterintől való rettegés, az egészségtudatos ember megváltoztatta táplálkozási szo
0
Értékelés: Nincs

Jacko halála felhívta a figyelmet a hirtelen szívhalálra

A szakértők szerint a popsztár Michael Jackson csütörtökön nem szívroham, hanem Hirtelen szívhalál folytán hunyt el. Bár még nem tisztázott, miért állt le Jackson szíve Los Angeles-i otthonában, a nyilvánosságra hozott tények alapján a kardiológus szakértők hirtelen szívhalálra gyanakszanak.

0
Értékelés: Nincs

A szoptatás megelőzi a felnőttkori szívproblémákat

Azoknak a babáknak, akiket édesanyjuk szoptatott, felnőttkorukban alacsonyabb lesz a koleszterinszintjük - állítják tudósok.

Forrás: 
http://inforadio.hu/hir/eletmod/hir-217765
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel