Tavaszi méregtelenítés Epermamival

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 20. nap (05.12.)

Felébredésekkel megszakítva, de reggel hatig aludtam. Húú, de jó volt! Megint nagyon érdekes álmaim voltak… Egész délelőtt dolgoztam a gépen, közben főztem egy köles kását, Zé is bejelentkezett telefonon, hogy főzheti-e a teát… Passzoltam, de egyik nap biztosan, most dolgoznom kell. Egy barátnőm hívott telefonon, és kérdezte, hogy miért hagyom, hogy így kihasználjon Zé? Viccesnek találtam a felvetését, hiszen a kihasználáshoz két ember kell, ha tényleg ki is használ, akkor én meg arra használom, hogy kihasználhasson… vagy nem? 

Jó ébredés

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 17-18-19. nap (05.09.-05.11.)

Marbushka szinező Eper által kifestveA péntek, míg mentem Eperért a suliba, munkával telt, kifeküdtem a kertbe, és élveztem a napsugarak melegét! Mikor hazaértünk, nekiálltunk főzőcskézni az igen csak kifogyott éléskamránkból. Nagy volt a kísértés, hogy péntekre megint rendeljek a Nekedteremből, de tudom jól, akkor a megmaradt zöldségek nagy részét kidobtam volna. Ezért úgy döntöttem, hogy a hétvégén abból gazdálkodunk, amink van.

4.944445
Értékelés: Nincs Átlag: 4.9 (18 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 16. nap (05.08.)

Méregtelenítő kúra1 óra után pár perccel ébredtem, hogy pisilnem kell, benőtt szemekkel, lábujjhegyen dölöngélve kitámolyogtam a fürdőbe, majd sikerült visszaaludnom, de ébredésig még kétszer ki kellett mennem wc-re. Érdekes, hogy reggel nyúzottnak érzem magam, de utána egész nap jó a közérzetem, nem vagyok fáradt. Ellustálkodtam a reggelt, így kapkodva készülődtünk Eperrel, mivel én is mentem Pestre az idős házaspárhoz, ott is van lakásuk.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 15. nap (05.07.)

Ébredés, 2 óra 20 perc, király! Egyre jobb! Vajon mi lesz a csúcsom? Bár, tegnap sem voltam fáradt, este 10-kor kapcsoltam ki a gépet, így olyan nagy baj nem lehet… Szerencsére azért vissza tudtam párszor szundikálni, közben meg jöttek-mentek a gondolatok a fejemben. Az egyik vissza-visszatérő az volt, hogy vajon hogy lehet, hogy nem érkeznek hozzászólások a blogom alá? Egyáltalán van, aki olvassa, vagy magamnak írok?  

Nem akarok korán kelni!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 14. nap (05.06.)

Rekordot döntöttem, 3 óra 30 perckor ébredtem, kíváncsi vagyok, hogy fogom bírni a mai napot… Bár, eddig egyik nap sem éreztem fáradtságot, este 9-ig turbón nyomtam, de utána muszáj volt aludnom. Na, majd ma…

Délelőtt dolgoztam a gépen, főztem egy zabkását, amibe raktam Lucumát, 1 karika aszalt ananászt és mazsolát, majd szántam egy kis időt magamra, hogy segítsem bőröm méregtelenítését, mivel éjszaka is párszor rám jött a vakarózás. Az arcomra pakolásként feltettem a Ghassoult, majd megcsináltam a kebelpakolást - ami nagyon rám fért, mivel a pár napos méregtelenítés alatt még inkább összetöpörödtek a cickóim  -, aztán a zuhany alatt bedörzsöltem az egész testem a Ghassoul-agyaggal. Utána bekentem magam kókuszvajjal, amibe már előzőleg cseppentettem Geránium olajat. Nekem elképesztően finom a kókusz és a geránium együtt, igazi nőcis illata van! Hmm... 

Délben nekiálltam a "nagyon finom, meleg, fűszeres kajának", amit tegnap elterveztem. Kimentem a konyhába, és felmértem éléskamránk tartalmát. Egyszer csak bevillant egy nagy tepsi sült zöldség látványa, ahogy a színkavalkád közepette gőzölög. Hmm, nyami, ez kell most nekem! (Este elolvastam Vali és Betty levezető szakaszának első napját, és nagyot mosolyogtam azon, hogy Ők is sült zöldségeket ettek ezen a napon... )

Vékony darabokra felvágtam sárgarépát, krumplit, batátát, fok- és lilahagymát, céklát, téptem bele kelkáposztát, megszórtam vegamixel, Himalája sóval, borssal és az elengedhetetlen Energia fűszerkeverékkel, majd nyakon öntöttem olívaolajjal, és bedugtam a sütőbe. Míg sült, tovább dolgoztam az oldalon.

sült zöldségekAmikor kész lett a finomság, kiszedtem tányérba, megszórtam csíráztatott lenmag őrleménnyel, tettem mellé egy kis salátát, friss petrezselymet és a készre csírázott magkeveréket. Leírhatatlan gyönyört éreztem a majszolás közben, a jégcsap retek csíra enyhe csípőssége még inkább kiemelte a sült zöldségek zamatát.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 13. nap (05.05.)

A tegnapi kaja kipakolás a Mamáéknál bezavarhatott kicsit… azt álmodtam éjszaka, hogy kétpofára zabálom a húst, és közben arról győzködöm magam, hogy nem gáz, csak én tudom, majd nem mondom el, nem írom meg Nektek! Jézus, hát élmény volt felébredni, mit ne mondjak! 

HÚST ennék

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 11-12. nap (05.03.-05.04.)

Szombat

Reggel nagyon korán felébredtem, még csak fél 5 volt, alig bírtam kinyitni a szemem, de nyugalom és béke honolt bennem. Még feküdtem egy kicsit, és élveztem a testemet betöltő jó érzést, éhségnek a nyomát sem találtam!

Megcsináltam a turmixot, majd összeraktam a leveket, és elindultam takarítani a Duna-partra. Mire odaértem, kiment belőlem minden erő, szinte cikk-cakkban kóvályogtam a házig, meg is kaptam a magamét, hogy minek töltöm ilyen hülyeségekkel az időmet, még beteg leszek! Többször eszembe jutott, hogy most igazi Jolly Joker lenne a Nyírfanedv, viszont sajnos pár hétig még nem rendelhető, de csak túlélem! Kicsit elbizonytalanodtam, hogy biztos jó ötlet volt-e pont a mai napra bevállalni a melót, de amikor nekiálltam, rá fél órával azon kaptam magam, hogy jól vagyok!  Azért, ha teheted, ne a léböjt napjaira tervezd be a nagytakarítást...

Délután kettőig észrevétlenül eltelt az idő, aztán irány a Ramada, ahol bejelentkeztek egy páros kezelésre. Intenzív, mély élmény volt ismét, mivel ilyenkor négy ember energiája tevődik össze. Utána megtámadtuk a szaunát, de érezhető volt a léböjt, rövidebb ideig bírtam a meleget, így sűrűbben is merültem a hideg vízben. Már nagyon rutinos vagyok, még levegőt is tudok venni, nem áll le a légzésem pár másodpercre...  Zsuzsa felajánlotta, hogy megkezel, kicsit megbabusgat, rám fér... Nagyon örültem az érintésnek, becsuktam a szemem, és eggyé váltam a vízzel...  Nagyon kerek volt a délután, mivel megkoronáztuk még egy kis szaunával és gőzkabin használattal, aztán irány haza. Megittam-bevettem mindent, de mivel az almalé már nem nagyon akart csúszni, turmixoltam bele kivit, amitől elég hervadt színe lett, de az íze mennyei volt! Elfáradtam, leragadnak a szemeim, muszáj aludnom...

duna-part

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 10. nap (05.02.)

Valamikor éjszaka felriadtam, kikapcsoltam a gépet, majd egy igazán mély alvást követően, hirtelen ébredtem arra, hogy mit is érzek? Elkezdtem beazonosítani az érzést, és tudatosult, hogy a vesém munkáját érzem, dolgozik a tapasz.

igazi_kemeny_meloNem nevezném fájdalomnak, még akár kellemetlennek sem, de furcsa, munkaenergiája volt az érzésnek, mint amikor a bányászok termelik ki a vasércet. Igazi kemény meló… Ahogy sok esetben az emberi kapcsolatok megélése is, hiszen a vese a párkapcsolat, emberi kapcsolatok szerve, így nem csak testi szinten időszerű most a vesém támogatása.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 9. nap (05.01.)

Eper apánál, a tegnapi "rossz kislányság" miatt, a mai nap programja kérdéses, de nem várat soká magára, bejelentkezik Zé, hogy akkor szauna? És én nem tudok nemet mondani. Ez annyira gáz! Olyan kilátástalan a változás, mégis ott bujkál bennem a remény, hogy észreveszi, felismeri, hogy úgy dönt, elengedi a haragot, a mérhetetlen dühöt, a mások hibáztatását, és visszaengedi magába a szeretetet. Ismét azt a csodálatos "ÉN"-t éli, akibe pár hónappal ezelőtt beleszerettem... De erről majd a lelki méregtelenítés blogban, hamarosan...

Szeretet

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 7-8. nap (04.29-30.)

ismerd-meg-onmagadKét nap Megértés Táblázata tanfolyam… huh, hát ajánlom Mindenkinek! Olyan mély magadra találásban lesz részed - ha hagyod, hogy megtörténjen Veled -, amire mindig is vágytál! Igazából nem voltak újak az információk, mivel a Csendo tanfolyamokon már hallottam, megéltem ezeket az érzéseket, de mégis más. Ugyanarról volt szó, csak másképpen. Ha valaki meglátja AZT - hiszen AZ, csak egy van -, akkor az átadásban lehet különbség, az alkalmazott szavak lehetnek mások, de a lényeg ugyanAZ!

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 6. nap (04.28)

Még nagyobb rohanással indult a nap - ezen sokszor elmélázom, hogy a normális életet élő emberek hogy intézik a dolgaikat, hogy mindenre van idejük… vagy nincs is ilyen?  - mivel suli előtt még haza kellett ugranunk Eper cuccaiért, és át is kellett öltöznie. A hegyről kocsival mentünk le, de utána sétáltunk a suliig, aztán visszarohantam, gyorsban megcsináltam a turmixot, ami most nagy kihívást jelentett, hogy lent is maradjon…

rohanás

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 5. nap (04.27.)

tanyasi-levegoMióta elkezdtem méregteleníteni, ez volt az első éjszaka, hogy nem vert a víz. Fura… lehet, hogy a tanyasi, friss levegő ennyire jót tesz?  Múlt este kiderült, hogy Zé-nek külföldre kell mennie, így Eperrel ketten maradtunk a tanyán. Több ízben volt ilyen, hogy rám maradt a sok tennivaló, az állatok ellátása, de mivel már rutinosan mozgok a tanyán, csak egy kihívás volt számomra, átkötni a bocikat.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 4. nap (04.26.)

Képzeljétek, kialudtam magam! Juhú!  Nem mondom, hogy kipattantam az ágyból reggel, de jól ébredtem. Igaz, éjjel megint csatakosra izzadtam az ágyat - ezt most már biztos, hogy megkérdezem Nikitől, hogy mitől lehet - de ettől függetlenül életkedv telien indult a napom.

kipihenten

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 3. nap (04.25.)

Bízom benne, hogy ez az agyonvert állapot már nem sokáig tart, bár tudom, hogy most főként a belső világom zűrzavara az, ami ennyire legyepálja a szervezetemet is. Abban bízom, hogy a méregtelenítés megemeli a testem energiaszintjét, és ez majd segít a lelki nehézségeken is...

Nagy nehezen kikászálódtam az ágyból, elkészültünk Eperrel, és irány a suli. Hazaérve megcsináltam a turmixot, amibe most Goji bogyót is raktam, közben felraktam a teavizet, és nekiálltam dolgozni a gépen. Fél 10-ig háromszor voltam nagydolgon, majd olyan éhség tört rám - nagyon kívántam valami meleget -, hogy nekiálltam kását főzni. Nem kívántam az édeset, ezért csináltam egy köles kását, amibe lilahagymát, répát és kukoricát főztem, meghintettem szezámmaggal, és mivel közben megjött a Nekedterem-től, amit rendeltem, friss petrezselymet is tudtam szórni rá, és tettem mellé paradicsomot, salátát és a maradék lilahagymát szeleteltem mellé. Most először próbáltam ki a Sonnentor Energia fűszerkeverékét, hát ez valami isteni, olyan ízorgiát varázsolt a kásába, hogy nem győztem vele betelni!  Nagyon finom lett, két tányérral is ettem belőle.

Íme egy kép az ablakban növekedő lucerna csíráról, amiből este már csemegézhetünk is. Nyami... 

növekvő lucerna csíra

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Tavaszi méregtelenítés Epermamival - 2. nap (04.24.)

Hát, mit ne mondjak, nagyon kegyetlen éjszakám volt! Egész éjjel forgolódtam, vert a víz, és 5 órakor úgy keltem, mint akin átment egy úthenger (vagy kettő ).

tavaszi-meregtelenites-faradtsag

Nem is gondoltam, hogy ilyen súly lesz a nyilvános méregtelenítés, hogy este félálomban nem fognak eszembe jutni, hogy mit, mikor ittam-ettem-szedtem be, ezért ma inkább jegyzetelni fogok, bármilyen ciki is ez… . Na, mindegy, reggel még utólag kiegészítettem pár infóval az előző beszámolómat, és átküldtem a szerkesztőknek, hogy meg tudják jelentetni az irományom.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel