tejallergia

Szupertáplálékok, természetes vitaminok ételallergiásoknak

Gap-szindrómásoknak, glutén- és tejallergiában szenvedőknek, Candidásoknak.

Mostanában egyre többször teszik fel nekem a kérdést az Együtt-Egymásért klubban,  különböző facebook csoportokban, de itt az antalvali.com oldalon is, hogy milyen alapanyagokat használok a főzéshez, és milyen vitaminokat, étrend-kiegészítőket adok az autista nagy fiamnak. Detti nemrég megjelent blogján felbuzdulva eldöntötten, hogy tiszta vizet öntök a pohárba én is, és egy blogban összeírom neked, hogy nekünk mi vált be és miért.

Milyen alapanyagokat választhatok?

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Tejallergia kálvária babánál - látom a fényt az alagút végén

Drága Antalvalis Csapat!

Elsősorban hadd köszönjem meg, hogy ezen a remek oldalon keresztül, amit üzemeltettek, mennyi segítséget kaptam az utóbbi időben! Gyors, pontos, megbízható, csupa szív csapat!

Amit szeretnék megosztani veletek és a kedves publikummal, az a személyes tapasztalatom, hátha másnak is tudnék vele segíteni.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 votes)

Gandhi élete és tanításai 2. rész - Szent tehén

GandhiAz előző részben Gandhi életével és életszemléletével ismerkedtünk meg, most a mélyére ásunk a dolgoknak. Ahogy ígértem, a természetgyógyászat szemszögéből megvizsgáljuk a tanításait, így hát kezdjük is el.

Gondolom, felmerült bennetek a kérdés, hogy miért is írok Gandhiról. Hogy jön a képbe? Nagyon egyszerű: a tejről gyűjtöttem anyagot, és megakadt a szemem Gandhi egyik idézetén. Ikrek lévén elkezdtem beleásni magam Gandhi nézeteinek kutatásába (nem szoktam ám eltérni a tárgytól ), és egy halom - ma is aktuális - kincsre bukkantam, amelyeket összegezve ebben a blogsorozatban, átadok Nektek.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (15 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel