természetes hajfestés

Hajfestés Khadi hajfestékkel

Kedves Mindenki!

Az oldalt több héten át böngészve rászántam magam az első hajfestésemre. Nem akartam elkapkodni, ezért nagyon hosszan időztem az előzetes kutatáson, és nagyon nagy segítségemre voltak az itt szereplő tanácsok, amit köszönök mindenkinek!

Hajfestés Khadi hajfestékkel

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

10+1 dolog, amiről tudnod kell növényi hajfestés előtt!

A növényi hajfestés maga a természetességSzínek, amelyeket a természet alkotott. A növényi hajfestés számomra maga a természetesség, ugyanakkor elfogadás is, hiszen az alapszín meghatározó a kívánt szín kiválasztásánál. Saját hajszíned biztosan jól áll, ezt elfogadva gyönyörűen csillogó színeket festhetünk. Szépülj te is természetesen, több ezer éve bevált módszerrel.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (16 votes)

Tények és tévhitek az "ártalmatlan" hajfestékekről

A kozmetikai ipar elárasztja a piacot szintetikus hajfestékekkel. A reklámok kecsegtetőek, hisz egyre rövidebb hatóidővel, egyre krémesebb állaggal, kényelmesen, mosolyogva festhetjük akár otthon is a hajunkat. Pénztárcától függetlenül, bárki találhat magának egy jó kis átváltoztató vegyi koktélt féltett hajkoronájára. Egyre gyakrabban fellelhető a reklámban vagy a festék csomagolásán utalás arra, miszerint a termék ápoló hatást fejt ki a benne található (vélhetően finomított), pár csepp egzotikus olajnak vagy valamilyen hozzáadott vitaminnak köszönhetően. Mi több, számos hajfesték nem tartalmaz már ammóniát.Tények és tévhitek a hajfestékekről

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (12 votes)

A hajam henna előtt és után

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek - képes illusztrációval - tapasztalataimat a hennával való hajfestést illetően.

Amiért le akartam cserélni a vegyi festékeket az az, hogy nagyon elkezdett hullani a hajam, és megváltozott a szerkezete, sprőd, fénytelen, elgyengült lett. 20 évig magam festettem a hajam kémiai festékekkel.

A hajam hennázás előtt:

Kriszti haja hennázás előtt

Két és fél hónapot vártam a legutolsó vegyi festés után, igazából a kiváncsiságom, és a lenőtt hajtövem miatt nem vártam tovább. Kikevertem Vali alapreceptjét, mindent szó szerint úgy, ahogy javasolta. Kémiai festékkel vörösbor színűre volt előtte festve a hajam, ami eredetileg középbarna, 45 évesen pár ősz hajszállal. Ez utóbbi kb. 10% lehet. Festés előtt kb. 3-4 cm volt a lenövés.

4.8125
Értékelés: Nincs Átlag: 4.8 (16 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel