természetgyógyászat

Sírtam, mint egy gyerek a Vapiánóban, avagy: Beszélgetésem Mezei Tündével

Mezei Tünde könyvét olvasom, tegnap találkoztam vele, és számomra megható módon ajándékkal készült. Az új könyvét hozta. Beszélgetésünk elején már megkaptam, ám csak a végén íródott bele személyes üzenet.

Mezei Tünde

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (9 votes)

Ki, miért és hogyan lesz természetgyógyász?

A héten a Bionom előadótermében induló  egészségügyi  és természetgyógyászati alapismeretek tanfolyamra van még néhány kiadó hely. Aki esetleg még vacillál, hogy beiratkozzék-e, az megteheti, hiszen ha csak néhány óráról marad le az elején, az könnyen behozható. Az órák elején ismétlésekkel, gyakorló tesztek kitöltésével, kérdés-felelettel pótolható minden lemaradás! Hogy miért vagyok ebben olyan biztos? Tavaly elvégeztük mindkét tanfolyamot, így első kézből mesélhetem el, hogy mire számíthat az, aki beiratkozik.

Eü és Tgy tanfolyam

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Az én anyukám virágokkal gyógyít! - Az én anyukám pedig "tajpacskázik" velem!

Igazán kellemes légkörű, bensőséges és lágy találkozás volt a múlt heti teaház, ahol Dr. Csomai Zita volt Vali vendége. A találkozás azért is volt izgalmas, mert ritkán fordul elő, hogy orvossal van módunk a bionom szemléleten keresztül beszélgetni. Vali bevezetőjében hangot is adott örömének, miszerint sokan vádolják azzal, hogy orvosellenes. Ez az alkalom méltó bizonyítéka volt annak, hogy sem Vali, sem a szemlélet, amit képvisel nem orvosellenes. Elmondta, jómaga is sok - számára nagyon fontos és hiteles - orvostól tanult.

Vali és vendége, Dr. Csomai Zita

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (8 votes)

Aki a lelkét nem gyógyítja meg, mindig talál újabb betegséget magának

Szabó Zoltán orvos-természetgyógyász megjárta a hadak útját. Dolgozott szülész-nőgyógyászként. Menedzserként. Vezetőként az egészségügyben. Mégsem találta meg a helyét. Talán azért, mert nem bírta elviselni a nagy rendszerek tehetetlenségét. Azt, hogy sokat beszélünk, és kevés dolog történik. A Vitactiva Egészségklubban találkoztunk... 


Forrás: 
http://paroskintorna.blog.hu/2015/11/19/aki_a_lelket_nem_gyogyitja_meg_mindig_talal_ujabb_betegseget_maganak
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)

Az élethez csupán bátorság kell, avagy: Találkozásom Galinával

"Találkozzunk az Árkádban"! Ez volt az utolsó mondatunk a telefonbeszélgetésünkben. Mentem is én az Árkádba, nem árt a trauma feldolgozás, lélektani edzőterem nekem az a hely, de legyen, nézzünk szembe a fájdalommal. Csak így fejlődünk.

Csak mesélt és én hallgattam

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (24 votes)

Riportom egy Antalvalis olvasóval

Kedves, ugyanakkor távolságtartó levelet kaptam egy olvasónktól. Szívesen mesélne nekem arról - arc és név nélkül -, hogy miben segített neki az oldal. De leginkább azt tartaná járható útnak, ha "csak" leírná a kapcsolatát az oldallal, és elküldené nekem.

Válaszlevelemben megírtam neki, hogy nagyon boldog lennék, ha kicsit kilépne a titokzatosság hálójából, és találkozna velem. Ígérem, hogy név és arc nélkül írom meg a történetét! Ennek semmi akadálya a részemről. Azonban a "megírlakoknak" a fontossága számomra éppen a személyességben rejlik. Pontosan az a célja, hogy "lássuk egymást".

titokzatossag

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (10 votes)

Gandhi élete és tanításai 4. rész - Gyógy?szer

Az előző részben a fizikai és lelki méregtelenítésről írtam, most pedig az érem másik oldalát vizsgáljuk meg. Sokan nem hisznek a méregtelenítésben, vagy nem tartják magukat elég kitartónak ahhoz, hogy belevágjanak. Helyette a "szokásos" módszert alkalmazzák probléma esetén, azaz bevesznek egy pirulát, bízva abban, hogy attól majd megoldódik a panasz. A 21. századi ember teljes mértékben átadja saját életének az irányítását az orvos kezébe. Nem vállal felelősséget a saját egészségéért. Mert az orvos úgyis jobban tudja. De mi a garancia erre?

Gyógyszerrel vagy nélküle

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (13 votes)

Pogány Zsuzsi, a nem mindennapi Nő!

Isteni_finom_teaZsuzsi az otthonában fogadott. Ezt nagyon szeretem, tudjátok! Isteni finom citromfű tea gőzölgött a csipkefinom, kecses teázó asztalon, mellette porcelán kancsóban rózsa tea. A poharak alá gondosan alátét került, Zsuzsi beült a kis kerevetére, és olyan volt, mint egy bárónő a birodalmában. Az összhatáson sokat dobtak a festmények a falon és egy gyönyörű zongora.

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (31 votes)

Gyógyítsd meg Önmagad!

Egyszerű, gyors, hatékony önkarbantartó módszer: röviden ennyit kell tudni az EFT-ről. Hazai "atyja", kiváló ismerője, gyakorlója és tanítója, Sághy András természetgyógyász, EFT terapeuta és tréner azonban ennél részletesebb felvilágosítással tud szolgálni az érdeklődőknek.

Forrás: 
http://richpoi.com/cikkek/eletmod/kopogja-ki-a-bajt---az-ongyogyitas-modern-technikaja.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (3 votes)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel