Újra Természetgyógyász Képzések Szeptembertől!

Természetgyógyász képzések

Szeptembertől
Újra Természetgyógyász Képzések!Egészségügyi és Természetgyógyász alapmodul

2016 szeptemberétől újra indul az Egészségügyi és Természetgyógyász alapmodul. Mindkét tanfolyam 12 alkalom, amely csütörtökönként felváltva lesz megtartva a Bionom előadótermében (Budapest, XIII. ker Csángó u. 8.), ára egységesen 100.000 Ft.

Az egészségügyi modul (EÜ) célja, hogy a hallgató megismerje az emberi test felépítését, lássa az összefüggéseket az egyes szervek és szervrendszerek között. Tisztában legyen a leggyakoribb betegségekkel, azok tüneteivel.

Oktatóink olyan, az egészséges életmód területén elismert szakemberek (orvos-természetgyógyász, természetgyógyász), akik szaktudásukkal és több éves tapasztalatukkal segítik közelíteni egymáshoz az allopatikus gyógyászatot és az alternatív megoldásokat.

A természetgyógyász modul (TGY) megismerteti a természetes gyógymódok filozófiáját, betekintést ad a legnagyobb irányzatok gyógyító elveibe. Segítséget nyújt a hallgatónak eldönteni, hogy melyik szakképzést válassza. Képzésünk gyakorlatorientált, rengeteg olyan információt, eszközt ad a hallgatók kezébe, amelyek azonnal használhatók a családban vagy a baráti körben, ezzel gyakorlatot, tapasztalatot szerezhetnek a későbbi természetgyógyászati munkához.

A képzés keretein túl a hallgatónak kötelezően részt kell vennie életmód táborban, amelynek díját a tanfolyam nem tartalmazza!

A tananyag és az oktatási napok úgy vannak összehangolva, hogy az egészségügyi (EÜ) és a természetgyógyász (TGY) modul akár együtt is végezhető!

A részletekről érdeklődj a weboldalon: www.holiszstudio.hu, vagy Martin Zsuzsannánál (tel: 30-7018-755, e-mail: [email protected]).


Fitoterápia szakképzés

A fitoterápia magában foglalja a gyógynövényekkel történő alternatív, természetes gyógymódokat. A hallgatók megismerkednek a növények fő hatóanyagaival, azok szervezetre gyakorolt hatásával, a növények hatástani, illetve terápiás besorolásával, alkalmazásuk módjával, helyével és értékével a terápiás rendben. Kiemelt óraszámban foglalkozunk az aromaterápiával, amely az illóolajok gyógyhatását tárgyalja, valamint a méhkaptár termékeivel (apiterápia).

A képzés bárki számára elvégezhető, de szakvizsgát tenni csak az egészségügyi és természetgyógyász alapmodulok sikeres vizsgái után lehet.

A tanfolyam 2016 szeptemberében kezdődik, keddenként a BIONOM előadótermében lesz megtartva (Budapest, XIII. ker Csángó u. 8.). Ára 120.000 Ft, 14 alkalom, 9-15 óráig.

A részletekről érdeklődj a weboldalon: www.holiszstudio.hu, vagy Martin Zsuzsannánál (tel: 30-7018-755, e-mail: [email protected]).


ÉTT - Életmód tanácsadó és terapeuta szakképzés

Az életmód-tanácsadás és terápia olyan élménycentrikus módszeregyüttes, amely a népbetegségek megelőzésével, kiegészítő kezelésével foglalkozik, mégpedig az életmód tartós átalakítása által. Ez a legösszetettebb, legmagasabb szintű szakterület a természetgyógyászaton belül, elvégzéséhez felsőfokú képesítés szükséges.

Képzésünkön nagy hangsúlyt fektetünk a magas elméleti és gyakorlati óraszámra, mert ez elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a hallgatóink a vizsga letétele után képesek legyenek kliensekkel foglalkozni, életmódváltásukat felépíteni, levezetni, előadásokat tartani, életmód tábort szervezni, vezetni.

A tanfolyam 2016 szeptemberétől, előre láthatólag hetente, szerdánként a FitForma Stúdióban lesz megtartva.

A képzés ideje 22 nap, ára 187.000 Ft.

A részletekről érdeklődj a weboldalon: www.holiszstudio.hu, vagy Martin Zsuzsannánál (tel: 30-7018-755, e-mail: [email protected]).


AMM - Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta szakképzés

A Keleti kultúrák gyógyító filozófiái, az ahhoz tartozó mozgás- és masszázsterápiákkal foglalkozik, mint például a kínai gondolkodásmódok és csikung stílusok, a thai masszázs, az indiai jóga, mint komplex mozgásrendszer és az ezekhez tartozó légzésterápiák. Emellett a tanfolyam rávilágít a keleti és nyugati mozgások közötti elméleti és gyakorlati különbségekre, hasonlóságokra.

Képzésünkön nagy hangsúlyt fektetünk a magas elméleti és gyakorlati óraszámra, mert ez elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy a hallgatóink a vizsga letétele után képesek legyenek kliensekkel foglalkozni, mozgásgyakorlatokat felépíteni, levezetni.

A képzés ideje 16 nap, szerdai napokon, ára 136.000 Ft, helyszíne FitForma Stúdió Újpest: IV. ker Király u. 13.

A részletekről érdeklődj a weboldalon: www.holiszstudio.hu, vagy Martin Zsuzsannánál (tel: 30-7018-755, e-mail: [email protected]).

Hozzászólások

Tanfolyami díj részletekben

Sziasztok!

Annyi lenne a kérdésem, hogy van-e mód a tanfolyami díj részletekben történő fizetésére?

Köszi

Értékelés: Nincs

Van lehetőség részletfizetésre!

Kedvesek! 

Igen, van lehetőség részletfizetésre. 

Üdv, Zita 

Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
verebedit's picture

Természetgyógyász tanfolyam részletekben

Szia! 

A kiírásban megtalálod Martin Zsuzsi telefonszámát, kérlek őt keresd meg a fizetéssel kapcsolatban.

Értékelés: Nincs

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel