Válts életmódot Antal Valival az Evernessen!

A 2016-os nyári Everness Fesztiválon ismét eltölthetsz 5 napot Antal Valival, aki idén hiánypótló programsorozattal rukkolt elő, amelynek címe:

VÁLTS!

Egyre többet beszélünk az életmódváltás szükségességéről, fontosságáról, értelméről, de gyakorlati tapasztalatot alig oszt meg valaki. Pedig mennyivel könnyebb lenne itinerrel a kezünkben haladni az úton, hogy ne szegje kedvünket a kudarc. Nos Antal Vali teaházas beszélgetésein meghallgathatod gyakorlott életmódváltók tanácsait és tapasztalatait a jól bevált ötórai tea keretében, ahol nemcsak teázhatsz, de kérdezhetsz is bármit, ami az életmódváltással kapcsolatos. Olyan különleges emberek lesznek a beszélgetőpartnerek, akik már bizonyítottak, és akik szívesen súgnak neked is, hogy hogyan tovább.

Everness fesztivál

​Ötórai tea Antal Valival és vendégeivel​ szerdától szombatig minden délután a Vegán Életudvarban - A szemléletváltás és az életmódváltás előnyei és nehézségei címmel.

​Antal Vali bekuckózósan-beszélgetős Teaházának sikere a tavalyi Everness óta töretlen. Egy hűvös zivataros délután eső miatt meghiúsult szabadtéri előadása változott át meleg teát kortyolgató bensőséges beszélgetéssé, aminek hamar híre ment a fesztiválon, és egyre több embert vonzott. Olyannyira, hogy egész évben minden második csütörtökön kinyitott, hogy egy témát több vendéggel és több szemszögből is körbejárjunk. 

Szerda:

 • Füzesséry Anikó - mesepedagógus, a Ficúr a pácban c. "gyógy-mesekönyv" írója 
 • Haas György - nagyvárosi serpa, élet-elakadás mentesítő idegenvezető, a Sétálj velem megálmodója.

Csütörtök:

 • Demján Ildikó - fogorvos, a dörgicsei Levendárium megálmodója és tulajdonosa, illóolaj gyártó és parfümkészítő.

Péntek:

 • Kocsis Gábor - űrkutatási mérnök, a hasznaldfel.hu megálmodója, stroke túlélő
 • Mezei Tünde - egészségmentor, hormonszakértő, A siker útján, a siker útjában... c. könyv szerzője

Szombat:

 • Bíró Szabolcs - ásványolaji és petrolkémiai doktor, aki nem véletlenül fejleszt natúrkozmetikumokat.
 • Lénárt Gitta - a nyersétel készítés magyarországi koronázatlan királynője

Az ötórai teákat pedig megkoronázza egy szombati előadás a EGÉSZ-SÉG színtéren 13 órától 15 óráig, ahol természetesen szintén az életmódváltás lesz a főszereplő.

Hogyan éld túl az élelmiszeripari maffia trükkjeit, avagy tudatos táplálkozás bionom módra

Antal Vali rávilágít arra, hogy a fogyasztói társadalom - szó szerint és átvitt értelemben is - mivel etet meg minket annak érdekében, hogy jó és engedelmes fogyasztóvá váljunk: a legolcsóbb előállítású ételért fizessünk minél többet, aztán mire nyugdíjba kerülünk, lehetőleg betegedjünk meg, és váljunk orvosságzabálóvá, és főleg olyan olcsó élelmiszereket fogyasszunk, ami garantáltan ételallergiát okoz, hogy aztán jó sok pénzt fizessünk a gyógyszerekért!

Választ kapunk arra is, hogy miképpen lehet kilépni ebből a mókuskerékből, és hogyan tudunk a legegyszerűbben és a legolcsóbban tudatosan és egészségesen táplálkozni.

Az előadás címe:

VÁLTS! - Életmódváltás a gyakorlatban

A legtöbb embernek - amikor megszületik a fejében a döntés, hogy váltani akar - meggyűlik a baja a szemléletváltás gyakorlati megvalósításával, és ez kedvét szegi. Mert első nekifutásra úgy tűnik, hogy: 

 • drága
 • macerás
 • kivitelezhetetlen
 • túl sok utánajárás kell hozzá
 • időigényes
 • felborítja a megszokott hétköznapokat
 • kibillent a komfortzónánkból
Pedig nem! Antal Vali - aki már 25 éve egyengeti a göröngyöket a kezdő életmódváltók cipője alatt - kitaposott egy olyan utat, amelynek gyakorlati trükkjeivel bárki képes megbírkózni a vélt nehézségekkel. Ebben az előadásban elárulja a titkot, és válaszol a felmerülő kérdésekre is.

Hozzászólások

Hozzászólás írása

Tartalom átvétel