Védőoltás

Újabb orvos lépett ki a színfalak mögül, hogy leleplezze az oltások veszélyeit

A Vaxxed című új film, aminek vetítését bizonyos politikusok immár két filmfesztivál műsoráról is levetették, William Thompson tudományos kutatóból leleplezővé vált volt állami járványügyi munkatárs tevékenységét mutatja be, aki a nyilvánosság előtt ismerteti, hogy kollégáival egyetemben miként csaltak és hazudtak az MMR vakcinával kapcsolatban, elhitetve a lakossággal, hogy nincs összefüggés az oltás és az autizmus kialakulása között.

Most pedig egy újabb orvos-kutató csatlakozott a leleplezők táborához, Dr. Peter Fletcher személyében.


Forrás: 
http://idokjelei.hu/2016/04/ujabb-orvos-lepett-ki-a-szinfalak-mogul-hogy-leleplezze-az-oltasok-veszelyeit/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Rozsda van a védőoltásban - több tételt visszavontak

A GYEMSZI OGYI kéri a lakosságot, hogy a korábban megvásárolt, agyhártyagyulladás elleni Meningitec vakcinát vigyék vissza abba a gyógyszertárba, ahol a receptet kiváltották. Több gyártási tételben vas-oxidot találtak.

Forrás: 
http://hvg.hu/itthon/20141001_Szennyezett_oltasokat_vont_be_az_OGYI
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (11 votes)

Kisfiam beszédkészségének javulása

Sziasztok,

Mindenképpen szerettem volna Nektek köszönetet mondani, csak azért, hogy vagytok... 

Van egy most 5 éves kisfiam. Bár időben elkezdett beszélni, nagyon döcögős volt a beszédfejlődése. Elég sok oltást kapott, sokat elég hamar, sokkal hamarabb, mint a nővére. Pl influenzát és társait is. Nem 100%, hogy ok-okozati kapcsolat van a kettő között, de azóta sokat olvastalak Titeket, és simán el tudom képzelni, hogy igen. Rengeteg hangot nem tudott kimondani, a tipikusan nehezekből pl semmit (r, s, cs), és ami a legrosszabb, hogy erősen dadogott. 5 éves koráig nem foglalkozik a gyerekekkel a logopédus, úgyhogy nem nagyon tudtam mit csinálni. Próbálkoztam ugyan játékos arctornával és hasonlókkal, kis fejlődés is volt, de a dadogás maradt.

dadogos-gyerek

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (14 votes)

34 olyan grafikon, ami porba döntheti az oltóanyagipart, és örökre megváltoztathatja a gyermekorvosok véleményét

Bárki, aki ezt az információt olvassa, és még ezután sem hajlandó elismerni, hogy az oltóanyagok nem biztonságosak, egyszerűen csak nem akarja tudni az igazságot!

megbetegedes-grafikon

Forrás: 
http://naturahirek.com/35-olyan-grafikon-ami-porba-dontheti-az-oltoanyagipart-es-orokre-megvaltoztathatja-a-gyermekorvosok-velemenyet/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (14 votes)

Gyermekmegőrző

Te jó Isten! Lázas a gyerek! Hányingere van! Nem hajlandó enni! Nem alszik! Most mit csináljak?! Jó pár kétségbeesett anyukának adtam már tanácsot hasonló szituációban, mégis, amikor az én gyerekeim betegek, sokszor csak állok elanyátlanodva, mint aki azt sem tudja, mi fán terem a GrapeVital, vagy aki sosem hallott még a Zyflamendről, az Emócióról vagy a Móksha Elixírről, s várom, hogy valaki más, nálam okosabb javasoljon garantált gyógymódot.

Lázas a gyerek(Kép forrása: clark.com)

4.863635
Értékelés: Nincs Átlag: 4.9 (22 votes)

Áttörés: így mutatható ki nagyon hamar az autizmus

Már két hónapos korban kimutatható az autizmus egyik jele a gyerekeknél – derült ki amerikai kutatók új vizsgálatából, amely során a babák szemkontaktusát elemezték születésüktől három éves korukig. 

Forrás: 
http://mno.hu/tudomany/attores-igy-mutathato-ki-nagyon-hamar-az-autizmus-1194146
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Még egy kötelező védőoltás?

Kötelező lesz az agyhártyagyulladás elleni védőoltás a csecsemőknek, ugyanis több, mint 1 millióan halnak bele évente, valamint a méhnyakrák elleni védőoltás is kötelezően ajánlott lesz. Azaz, aki kéri, megkaphatja az iskolákban.Forrás: 
http://tv2.hu/musoraink/mokka/137306_meg_egy_kotelezo_vedooltas.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (4 votes)

Oltásokról még egyszer - utoljára

A cím megtévesztő lehet, hiszen az oltások valamilyen szinten mindig napirenden lesznek. Ezt mi sem hagyhatjuk figyelmen kívül.

Én a magam részéről (és ezt nyugodtan mondhatom a kollégáimról is) a továbbiakban nem kívánok nyilvánosan részt venni ezekben a vitákban.

vedooltasok_forum.jpg

5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (18 votes)

Sokkoló tanúvallomások a védőoltások káros hatásairól

Jelezni szerettem volna, hogy tegnap éjjel elkészítettem a fordítását (a rengeteg közül az egyik) számomra legszívbemarkolóbb angol nyelvű videónak, amely a kötelező védőoltások káros hatásairól szól, s amelyben mind orvosok, mind a sajtó és az érintett szülők is felszólalnak. Nagyon fontosnak tartom, hogy ezt a hírt most minél több helyre eljuttassuk, hogy a kötelező védőoltások előtt az emberek lehetőség szerint minimálisan tájékozódjanak egy kicsit.


Forrás: 
https://www.youtube.com/watch?v=gGG7fh4_2a0
4.6
Értékelés: Nincs Átlag: 4.6 (5 votes)

Íjász és késdobó pálya. Kutya nincs. Minek...

Ez a tábla fogadja a látogatót nálunk már egy éve az eperfára szögezve. Tanyán élünk Békésben, békésen. 

Forrás: 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201058253232739&set=a.3451160151989.2138774.1060314267&type=1&theater
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (6 votes)

Vakcina háború - Hamarosan!

Az oltás a mai napig egy erős érzelmeket kiváltó téma, amely családokat, barátokat, közösségeket, sőt, nemzeteket oszt meg. Oltatni vagy nem oltatni? Az emberek nagyon szenvedélyesen képesek mindkét oldalon állást foglalni annak ellenére, hogy - valljuk be őszintén - a nyilvánosság előtt ezen téma megvitatása igencsak híján van az őszinteségnek, valamint a becsületes és kultúrált kommunikációnak.

oltas_igen_vagy_nem

Forrás: 
http://www.naturalnews.com/041891_Vaccine_War_documentary_coming_soon.html
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Szeptemberben diktálják az iskolásokba a Hepatitis méreginjekciót - lehet nemet is mondani!

Kedves Szülők, figyelem! Az iskolában szeptemberben adják be a 13-14 éves gyerekeknek a Hepatitis vakcinát, mely bizonyítottan programozott sejthalált okoz a májban. A törvény által előírt teljeskörű tájékoztatás annyiban merül ki, hogy - jó esetben - legfeljebb közlik az ellenőrzőkönyvben az eseményt.

hepatitisbszeptemberben

Forrás: 
http://naturahirek.hu/szeptemberben-diktaljak-az-iskolasokba-a-hepatitis-mereginjekciot-lehet-nemet-is-mondani/?fb_action_ids=10200431512486189&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UfXw8SUrEOw.like&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210200431512486189%22%3A230897543703822%7D&action_type_map=%7B%2210200431512486189%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%7B%2210200431512486189%22%3A%22.UfXw8SUrEOw.like%22%7D
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

Felépülés az autizmusból, miután az étrendből eltávolításra kerül a tejtermék és a glutén

Erős bizonyíték van az autizmus és a védőoltások közti összefüggésre. A globális autizmus aránya egyre csak nő, és sokan kezdik feltenni kérdéseiket...

Forrás: 
http://naturahirek.hu/egy-fiu-felepul-az-autizmusbol-miutan-etrendjebol-eltavolitasra-kerul-a-tejtermek-es-a-gluten-eros-bizonyitek-van-az-autizmus-es-a-vedooltasok-kozti-osszefuggesre/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (5 votes)

LEGYEN JOGOM DÖNTENI KÉREM, VAGY SEM!!!

A Nyíregyházi Kulturális Kreatívoktól olvashatjuk ezt az emelkedett hangvételű írást.

A teljesség igénye nélkül: Izraelben, Németországban, Angliában, Hollandiában, Luxemburgban, Spanyolországban, Ausztriában, Romániában(!), a Balti államokban, Oroszországban nincs, és némelyeknél soha nem is létezett oltási kötelezettség. Az USA-ban 50 államában pedig – vallási okokra hivatkozva – könnyűszerrel visszautasítható. Csehországban, 2005-ben lezárult egy precedensértékű per, melyben az oltásmegtagadó családnak adott igazat a Legfelsőbb Bíróság, mégpedig ugyanazon Oviedói Egyezményre hivatkozva, amit 2002-ben Magyarország is aláírt!

Forrás: 
https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=460603564005507&set=a.381646948567836.88393.381643705234827&type=1&theater
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Titkos kormányzati dokumentumok felfedve! Az egész oltóanyag ipar egy hatalmas nagy átverés

Ha van gyermeked, akkor több mint valószínű, már ismered a hivatalos “sorozatos immunizáció rendet”, amely elképesztő számú oltásból áll a születéstől 6 éves korig, hogy aztán csak folytatódjon az éves influenza oltásokkal, vagy éppen a megint kötelező 11 és 14 éves korban megismételt oltásokkal és az egyéb szabadon beadható védőoltásokkal. Azonban a Dr. Lucija Tomljenovic, Ph.D által összegyűjtött legutóbbi vizsgálati eredmények több mint 30 év rejtett kormányzati dokumentumokat fednek fel az oltóanyag iparral kapcsolatban. Ezekből a dokumentumokból pedig egyértelműen kiderül, hogy teljes átverésről, csalásról és semmilyen valós védelmet nem nyújtó méreganyagok testbe való befecskendezéséről beszélünk.

Forrás: 
http://naturahirek.hu/titkos-kormanyzati-dokumentumok-felfedve-az-egesz-oltas-ipar-egy-hatalmas-nagy-atveres/
5
Értékelés: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)
Tartalom átvétel Tartalom átvétel